Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.08.2011. 16:53

Cryptero 

Online servis za logiranje hrvatskog autora

Online servis za upravljanje loginovima djelo je pokretača Tulumarke, nekoć popularne i jedne od prvih socijalnih mreža na ovim prostorima.

Online servis za logiranje hrvatskog autora

Usprkos spartanskog izgleda, servis odiše jednostavnošću korištenja, što je po nama najvažnije.

Dino Reić, pokretač Tulumarke, nekoć popularne i jedne od prvih socijalnih mreža na ovim prostorima i portala Restaurant.hr, napravio je novi servis za upravljanje računima na internetu.

Njegov online servis Cryptero omogućit će vam da sve svoje podatke za logiranje na razne internet servise, stranice i društvene mreže ne morate pamtiti, već ih umjesto toga upišete na svoj profil stranice Cryptero, a potom će ih on povlačiti iz kriptirane baze i omogućiti vam jednostavno logiranje.

Nakon registriranja na servis, u predviđena polja upisujete adrese stranica, loginove i passworde, a potom odvučete gumb Bookmarklet u svoje Favoritese.

Kad posjetite stranicu na koju se želite logirati, kliknete na ikonicu Cryptera u Favoritesima i on će vam otvoriti polje preko kojega se jednim klikom spajate, umjesto da upisujete podatke na samu stranicu.  

Cryptero se trenutno još nalazi u beta fazi, ali smo ga provjerili i uvjerili se da funkcionira, pa ga možete i vi isprobati, naravno ukoliko imate povjerenja u out-source kriptiranje koje koristi za zaštitu vaših podataka, kao i uostalom za sve servise "u oblaku".

Ako ste skloni zaboravljanju svojih podataka za logiranje na razne online servise i stranice, ovo je možda prava stvar za vas, a nas raduje što je iza Cryptera jedan domaći autor.

Vidi.hr poziva domaće autore

Ovaj rad hrvatskog autora ponukao nas je da pošaljemo poziv svima vama koji ste napravili neki zanimljiv program, servis, alat, ili slični rad i voljeli biste da ga predstavimo na našoj stranici, pa nam se slobodno javite.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam