Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Online Outlook beta koristi pametniji inbox i hrpe emotikona
Članak
Objavljeno: 10.08.2017. 11:49

Microsoft 

Online Outlook beta koristi pametniji inbox i hrpe emotikona

Microsoftov Outlook.com online mail klijent dobiva nove kozmetičke zahvate, ali i korisne značajke.

Online Outlook beta koristi pametniji inbox i hrpe emotikona

Ukoliko za emailove koristite Microsoftov online Outlook.com klijent servis, možda će vas razveseliti što ga je ekipa iz Redmonda odlučila malo ufrizirati i modernizirati. Proizvođač Windowsa je predstavio Outlook.com beta program koji vam omogućuje pogled u budući dizajn.

Glavni adut ove nadogradnje dolazi u pametnijem inboxu koji će vam nuditi sugestije dok pišete (OK, znamo da to neke živcira), ali će vam ponekad biti korisno da odmah u svoj mail ubacite link na restoran u koji pozivate nekog na romantičnu večeru, ili detalje o letu vašeg zrakoplova kojim mu (joj) jurite u susret.

Outlook.com-beta-2

Pored toga Microsoft vam omogućuje jednostavno dodavanje velikog broja ekspresija poput emotikona i GIF-ova, obzirom da je to neizostavni dio današnje digitalne komunikacije kojom ljudima doslovce morate nacrtati da znaju što mislite i kako se osjećate, obzirom da se očito jako boje dvosmislenosti u vašim rečenicama.

Outlook.com-beta-3

Pored toga, Outlook.com beta dolazi i s poboljšanim sučeljem za fotografije koje sve slike koje šaljete i primate smješta na jedno mjesto, kako biste ih poslije mogli puno lakše pronaći ako zatreba.

Microsoft navodi da će upad u betu biti omogućen svima kroz nekoliko tjedana, no možda ćemo morati pričekati i malo duže, a to ćemo saznati kada nam se u postojećem online Outlooku pojavi obavijest da ju možemo isprobati.  

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Beta Outlook.com email
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam