Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.03.2018. 09:36

Light Phone 2 

Novi bedasti pametni telefon za one koji vole minimalizam

Light Phone 2 je postao malo pametniji pa omogućuje i slanje SMS-ova.

Novi bedasti pametni telefon za one koji vole minimalizam

Ako mobilni telefon predstavlja centralno mjesto vašeg digitalnog svijeta pa ga koristite za internet, igranje, chatanje, društvene mreže i preplavili ste ga aplikacijama za koje više ni sami ne znate za što služe, onda je Light Phone 2 zadnja stvar o kojoj ćete razmišljati.

S druge strane, ako spadate među, vjerujemo, manjinu, koja mobilni telefon doživljava kao nužno zlo, možda će vam dopasti nova inačica Light Phonea, koji vam nikad neće odvlačiti pažnju notifikacijama o nadogradnjama, postovima i porukama vaših mrežnih frendova.

z5uegeqy5jzrdbwdvugo

Za razliku od prvog modela, Light Phone 2 više nema 10-brojčanu tipkovnicu, već je dobio E-ink zaslon osjetljiv na dodir. Nadalje, tu je sada i podrška za 4G mreže, kao i nove značajke koje uključuju mogućnost slanja SMS poruka, a proizvođač razmišlja o tome da ga opremi još ponekim iznenađenjem, koja bi mogla uključivati osnovne mape, glazbu i korištenje minimalizirane inačice aplikacije za pozivanje Ubera.  

Light Phone 2

Ekipa iz tvrtke Light koja razvija ovaj uređaj i želi ga prodavati po 200 dolara crowdfundingom je uspjela skupiti lovu na Indiegogou i kaže da je ovaj telefon pametniji od prve inačice iz tog razloga kako bi ljudima olakšao prelazak s klasičnih pametnih telefona na ovaj koji im nudi sve što trebaju i ništa više od toga.

Uređaj pogoni Qualcommov MSM8909W čipset, posjeduje 1 GB RAM-a, bateriju od 500 mAh koja će vam izdržati nekoliko sati razgovora i oko 5 dana na standbyu, a tu su još i 4G LT, Wifi, pa čak i GPS. 

Ako mislite da je došlo vrijeme da se riješite svojeg "prepametnog" telefona i nabavite komunikacijski uređaj koji vas neće špijunirati, krasti korisno vrijeme, niti vam nuditi bezobrazne ponude, posjetite ovu poveznicu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam