Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.04.2015. 10:52

Microsoft 

Novi Windows telefoni spremni za BUILD 2015

Na Microsoftovoj BUILD 2015. konferenciji očekuju se novosti o Windows 10 for Phones OS-u, te novi telefoni.

Novi Windows telefoni spremni za BUILD 2015

Joe Belfiore će 29. travnja ove godine stupiti na pozornicu u San Franciscu i otvoriti BUILD 2015 konferenciju (29.4. - 1.5.2015.), koja će pokrivati sve Microsoftove platforme, te uključivati novosti vezane uz Windows 10, Azure, Office 365 i druge stvari.

Prema glasinama koje kruže internetom, uvodna "key" konferencija će najvećim dijelom biti posvećena predstavljanju novih Windows telefona koji bi se na tržištu trebali naći ove jeseni, odnosno neka dva mjeseca nakon izlaska Windows 10 operativnog sustava za PC računala.

Obzirom da je Microsoft u posljednje vrijeme predstavljao samo "best-buy" telefone srednje i niže klase, na konferenciji se očekuje da će Belfiore iz džepa izvući barem jedan novi flagship uređaj.

Pored toga, sve nas zanima hoće li Microsoft pokazati kako će se na buduće Windows 10 telefone moći jednostavno instalirati Android aplikacije, o čemu pričaju već jako dugo, a vjerojatno ćemo saznati puno više i o takozvanim univerzalnim aplikacijama koje će izgledati i "ponašati se" isto na telefonima, tabletima, laptopima i desktop računalima. 

Izvor: Softpedia

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam