Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.05.2013. 13:04

Nova Lumia 

Nokia počela reklamirati Lumiju 928

Oglas za Lumiju 928 pojavio se u tiskanom izdanju Vanity Fair časopisa.

Nokia počela reklamirati Lumiju 928

Mada smo svi na prošlomjesečnom predstavljanju Nokije priželjkivali novu Lumiju 928, a dobili "budžet telefon" Asha 210, nekako smo očekivali kako će i novi flagship uređaj uskoro krenuti u podizanje hypea.

Endgadget izvještava kako se u novom broju časopisa Vanity Fair na jednoj duplerici pojavio oglas za Lumiju 928 (slika gore), što znači da vrlo skoro možemo očekivati njezino službeno predstavljanje od strane Nokije.

Iz samog oglasa se ne može saznati gotovo ništa o novoj Nokijinoj perjanici, osim što je poznato da će posjedovati kameru s Carl Zeiss optikom i PureView tehnologijom.

Očekivanja su da će se na novoj Lumiji koja će raditi na Windows Phone OS-u raditi o kameri sa senzorom od 41 megapiksela, a u srcu uređaja bi mogao kucati četverojezgreni procesor. Na žalost morat ćemo se još strpjeti dok Nokija ne otkrije sve svoje karte na stol.

Inače, nakon objave ove vijesti, Nokija je u javnost pustila službenu sličicu korištenu za reklamu (dolje), koja još bolje reprezentira uređaj, no isto tako uspješno skriva sve one detalje koji nas najviše zanimaju.

nokia 928
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam