Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.12.2017. 13:36

LG Display 

LG i Apple još nemaju ugovor za OLED zaslone

Samsung je još uvijek jedini dobavljač OLED panela za iPhone X, no možda ne zadugo.

LG i Apple još nemaju ugovor za OLED zaslone

Appleovi iPhone X telefoni zasad imaju OLED zaslone koje za njih proizvodi Samsung, no ekipa iz Cupertina ne želi više biti ovisna o južnokorjskom divu s kojim se još uvijek sudi oko patenata.

Iz tog razloga glasina u kojoj se govorilo da je Apple investirao u tvornicu LG Displaya koja će proizvoditi OLED zaslone za najnoviji telefon zvučala je jako uvjerljivo, no LG sada to djelomično demantira.

Naime, LG Display kaže da informacije nisu u potpunosti točne jer "još uvijek nije došlo do sporazuma s Appleom", no time daje naslutiti da su pregovori u toku pa bi suradnja uskoro mogla biti realizirana.

Prema glasinama, proizvodnja OLED panela za iPhone X bi u LG Displayu trebala započeti u lipnju iduće godine s inicijalnom proizvodnjom od 60 milijuna jedinica.

S druge strane, Samsung je s Appleom još prije potpisao ugovor za 67 milijuna OLED zaslona, pa je teško vjerovati da će LG Display imati ekskluzivu na proizvodnju OLED ekrana za Appleove telefone, kako se u glasinama također često spominje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple OLED zasloni LG Display iPhone X
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam