Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.08.2017. 13:19

LG 

LG GPad X2 8 Plus dolazi s neobičnim i zanimljivim dockom

GPad Pack Plus dock novom LG-evom tabletu daje bateriju od 4.400 mAh i stereo zvučnike.

LG GPad X2 8 Plus dolazi s neobičnim i zanimljivim dockom

Obzirom da je i sam svjestan kako tableti sve više gube tržišnu utrku zbog Windows i Chromebook 2-u-1 konvertibilaca, LG je odlučio lansirati nešto novo. Prema glasinama, ali i procurjelim slikama i informacijama koje su se prije službenog lansiranja pojavile na stranici T-Mobile supporta, radi se o 8-inčnomAndroid 7.0 tabletu LG GPad X2 8 Plus sa zaslonom razlučivosti 1.920 x 1.200 piksela, 8-jezgrenim1,4 Ghz procesorom, 2 GB RAM-a i 5 MP prednjom i stražnjom kamerom.

Sudeći prema specifikacijama, sam tablet ne predstavlja ništa posebno, no dolazi s opcionalnim GPad Pack Plus dockom koji osim što služi kao stalak, u sebi sadrži stereo bluetooth zvučnike, USB port i bateriju od 4.100 mAh. To znači da je vrlo pogodan za reprodukciju multimedije s nano-SIM kartica, što uključuje gledanje filmova dok ste na putu.

Mada trebamo pričekati dok uređaj službeno lansiraju i jedan primjerak pošalju u Vidilab na testiranje, mogli bismo reći da zbog navedenog docka tablet djeluje prilično zanimljivo i inovativno, što bi mu moglo predstavljati glavne adute u bespoštednoj borbi s konvertibilcima, pa bi mogao biti zanimljiv onima koji nemaju potrebe za korištenjem tipkovnice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam