Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.03.2017. 13:56

Samsung 

Kino budućnosti uz Samsung Cinema Screen zaslon

Samsung predstavio prvi High Dyamic Range LED kino zaslon na svijetu veličine 10 metara.

Kino budućnosti uz Samsung Cinema Screen zaslon

Samsung je na Cinemark Century Orleans 18 and XD Theatre događanju u Las Vegasu, predstavio prvi High Dyamic Range (HDR) LED kino zaslon na svijetu, za koji vjeruju da će transformirati kina kakva danas znamo.

Samsung kaže da se njegov Cinema Screen dijagonale od 10 metara lako prilagođava dimenzijama modernih kino dvorana, a omogućuje isporuku LED slike u 4K rezoluciji (4,096 x 2,160), čime nadilazi visoko cijenjenje DCI specifikacije koje se koriste za osiguranje ujednačene tehničke izvedbe na visokoj razini, pouzdanosti i kvalitete digitalne kino reprodukcije.

LED tehnologija izravnog osvjetljenja novog Cinema Screen zaslona isporučuje High Dynamic Range (HDR) tehnologiju u kino dvorane, prikazujući sadržaj na zaslonu uz najveće osvjetljenje koje je gotovo 10 puta veće nego što to nude standardni kino projektori (146fL prema 14fL), s poboljšanom ujednačenosti i bez optičkih iskrivljenja i smetnji.

Samsung Cinema_Screen

Također navode da ova futuristička izvedba također nudi iznimno preciznu i vrhunsku prezentaciju boja, koja će zaokupiti gledatelja. Komplementarne postavke ultra-kontrasta i niskih sivih tonova omogućavaju zaslonu prikaz jasnih boja i najdublje crne boje s omjerom kontrasta od gotovo beskonačno:1.

Inovacija prisutna na Cinema Screen zaslonu bit će usklađena s inovativnim audio rješenjem tvrtki Harman Professional Solutions’ Cinema Group, čija je akvizicija nedavno okončana i Samsung Audio Lab rješenjima. Detalji o ovoj kombiniranoj “Sight & Sound” evoluciji u kino industriji bit će dostupni uskoro.

Samsung Cinema Screen trenutno prolazi kroz postupak DCI certifikacije, a nedavno je okončano i testiranje usklađenosti na sveučilištu Keio University u Tokiju. Kada bi novi zaslon mogao stići u naše kino dvorane za sada još nije poznato.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam