Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.02.2018. 13:57

MWC 2018 

Idući Samsungov flagship zvat će se Galaxy X

Čelnik Samsunga najavio je moguće promjene u Galaxy liniji flagship telefona.

Idući Samsungov flagship zvat će se Galaxy X

Glavna stvar na MWC 2018 sajmu po pitanju Samsunga, bilo je dakako predstavljanje Galaxy S9/S9+ telefona, no šef mobilne divizije Dongjin Koh, "usput" je najavio neke promjene u vezi budućih flagshipova. Koh je naime izjavio da će Samsung i dalje održavati Galaxy liniju pametnih telefona, no kaže kako se ozbiljno razmišlja o tome da oznaka S bude izbačena. To znači da bi se mogle potvrditi glasine o tome da će se idući flagship zvati jednostavno Samsung Galaxy X (svaka sličnost s iPhoneom X je namjerna).

S druge strane, ime Samsung Galaxy X se u glasinama dovodilo u vezu sa savitljivim telefonom, pa nije jasno hoće li "desetka" biti doista savitljiva, ili će "preklopna savitljivost" biti rezervirana za neki uređaj drugog imena.

Na pitanje novinara što je s tim savitljivim telefonom koji već duže iščekujemo, Koh je rekao da još nije spreman za lansiranje i da u ovom trenutku još ne zna točno kada bi mogao biti spreman za tržište. "Mi smo nekada željeli biti prvi na svijetu ili prvi na tržištu, no stvari sada više tako ne funkcioniraju. Naša strategija je lansirati nove proizvode za koje se isplati dati novac", izjavio je Koh.   

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam