Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.07.2012. 14:37

Android sat 

I’m Watch krenuo u prodaju širom svijeta

Talijanski pametni ručni sat nakon nekoliko odgoda napokon stigao na tržište.

I’m Watch krenuo u prodaju širom svijeta

Talijanska tvrtka I’m Spa, već je nekoliko puta odgađala izlazak svojeg pametnog ručnog sata koji radi na Android OS-u pod nazivom I'm Watch.

Mada je ljeto već u punom zamahu, I'm Spa se nada kako njihov pametni Android sat ipak stiže na vrijeme u prodaju, uoči mjeseca kolovoza, kada većina Talijana kreće na kolektivni godišnji odmor poznat pod imenom ferragosto.

Obzirom da I'm Spa smatra da su upravo Talijani glavni pokretači modnih trendova u svijetu, ukoliko oni prihvate I'm Watch, njegov spoj dizajna i funkcionalnosti bi već na jesen mogao postati veliki svjetski hit

Kao što smo rekli, I'm Watch radi na Android OS-u, no ako vas zanima o kojoj se inačici radi, valja navesti kako je platforma specijalno prilagođena njemu, pa se OS prigodno zove I'm Droid.

aplikacije-za-im-watch

Sat posjeduje obilje aplikacija povezanih preko Googleovog oblaka, što se naravno naziva I'm Cloud, a opremljen je akcelometrom i magnetometrom, što ga pretvara u zanimljiv gadget s kompenzacijskim kompasom, detekcijom slobodnog pada, prepoznavanjem jačine udarca, pedometrom, monitoringom vibracija, rotacijom mapa i drugim zanimljivim aplikacijama koje bi mogle biti korisne za ljubitelje uživanja u prirodi i rekreacije.

Naravno, tu su i mnoge funkcije i aplikacije s pametnih telefona, pa bismo rekli da je ovo jedan doista pametan gadget, kakav bismo rado voljeli dobiti za rođendan ili pod bor.

Im-Watch

Cijena ovog pametnog sata iznosi 299 Eura (2.240 kn), a naručiti ga možete preko web shopa na ovom linku: http://www.imwatch.it/it-en/eshop.

U svakom slučaju, Sonyev Smartwatch dobiva jednu žestoku konkurenciju iz zemlje moratadele. Svaka čast Smartwatchu, ali I'm Watch nam djeluje puno atraktivnije, mada je pedesetak Eura skuplji od Sonyevog pametnog sata. 

VIDEO: I'm Watch

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam