Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.10.2013. 10:38

Google Play Newsstand 

Google Play pokreće kiosk za digitalne novine

Kako se čini, u Googleovu online trgovinu uskoro dolazi njihova inačica novinskog kioska.

Google Play pokreće kiosk za digitalne novine

Uskoro ćete digitalni Vidi osim na Appleovom možda moći preuzeti i na Googleovom Newsstandu.

U kodu nadogradnje Googleove trgovine Google Play 4.4, ekipa iz Android Policea je pronašla portal pod nazivom Newssstand, što upućuje na to da će Google pokrenuti svoj servis za pretplatu na razne digitalne novine i časopise po uzoru na Apple Store Newsstand na kojem možete recimo pronaći digitalno izdanje našeg časopisa Vidi.

Do sada ste na Google Playu već mogli preuzimati razne časopise, stoga nam se čini da je bilo samo pitanje vremena kada će Google pokrenuti vlastiti servis za Android uređaje koji će biti u potpunosti posvećen prodaji pretplata na razne digitalne novine.

Za sada nije poznato kada bi se Google Play mogao lansirati, no vjerujemo da će to biti vrlo skoro, pa ćemo vas izvijestiti čim saznamo. Također nas zanima hoće li sustav autorizacije biti kompliciran kao u Appleovom slučaju, jer tamo svaki digitalni časopis prolazi strogu provjeru, kako se u njemu ne bi našle slike ili sadržaji koje Apple smatra neprihvatljivim ili previše eksplicitnim. Pretpostavljamo da će Google tu biti nešto fleksibilniji, kao što je slučaj s autorizacijom aplikacija u Google Playu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam