Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.04.2013. 11:25

Procurilo 

Google Play Store 4.0 screenshot

Procurjeli screenshot ukazuje na novu naslovnu stranicu Google Play Storea u inačici 4.0

Google Play Store 4.0 screenshot

Procurjeli screenshot smo montirali na jedan Android telefon, čisto da steknete dojam kako će izgledati u akciji. 

Google se uskoro sprema izdati novi inačicu svoje Google Play Store aplikacije za uređaje koji rade na Android OS-u, o kojem se ovih dana pojavilo nekoliko informacija, uključujući i screenshot naslovnice.

GPS4 naslovnica

Kao što se može vidjeti na slici koju je na Google+ mreži objavila zaposlenica YouTubea pod imenom Eileen Rivera, nova inačica aplikacije se doći na uređaje s novim korisničkim sučeljem, koje nam se čini znatno preglednije i omogućava lakše pronalaženje aplikacija koje želimo.

Softver donosi i novi "up" gumb s Google Play logotipom koji ukazuje da je aplikacija trenutno u fazi internog testiranja, odnosno da nije namijenjena javnom korištenju. To potvrđuje i činjenica da je screenshot koji je procurio već uklonjen sa stranice zaposlenice YouTubea koje ga je objavila na svojem Google+ profilu.

Google Play Store 4.0 će također stići s novom ikonom za svaku vrstu sekcije sadržaja, a ti gumbi su plitki, dizajnirani u jednoj boji, te se nisu nalazili u prijašnjim procurjelim sličicama.

Action bar se i dalje nalazi na sučelju, no kako se čini, moći će se vjerojatno modificirati kada aplikacija stigne na tržište.

Za sada ne postoji informacija kada bi se aplikacija mogla objaviti, no vrlo je lako moguće da će ju predstaviti na Googleovoj I/0 developerskoj konferenciji idući mjesec. 

Izvor: Android Police

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam