Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.01.2014. 13:01

CES 2014 

Gadget za bežično prenošenje slike s DSLR fotoaparata

Sanho prikazao HyperDrive iUSBportCAMERA2 uređaj za bežično prenošenje slike s DSLR-a u realnom vremenu.

Gadget za bežično prenošenje slike s DSLR fotoaparata

Među raznim proizvodima iz domene kamera prikazanim na ovogodišnjem CES 2014 sajmu u Las Vegasu, pojavilo se i nekoliko gadgeta koji nisu bili u žiži interesa, no svakako zaslužuju da ih se spomene. Među njima smo pronašli HyperDrive iUSBportCAMERA2 uređaj tvrtke Sanho koji je namijenjen vlasnicima DSLR kamera Nikona i Canona (podržava većinu modela), a omogućuje bežično povezivanje na gotovo svaki tablet, pametni telefon ili PC računalo preko WiFi-a.

Pored toga, ovaj gadget možete koristiti i kao daljinsko optičko tražilo, te vam može omogućiti da kameru postavite na neko mjesto, a potom njezinim funkcijama upravljate s izdvojenog mjesta putem svojeg mobilnog uređaja ili računala.

Uređaj se spaja na standardni "hotshoe" priključak na koji obično montirate bljeskalice, a povezujete ga malim USB kabelom.

Pored svega ovoga iUSBportCAMERA2 posjeduje Micro SDXC utor, te utor za eksterni tvrdi disk, pa može služiti za pohranu fotografija tijekom snimanja, a zanimljiva je i mogućnost live-video streaminga, kao i time-lapse snimanja.

Za sada nije poznato kada će se ovaj foto-gadget naći na tržištu, a preporučena cijena će mu iznositi oko 220 eura (1.681 kn).

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam