Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.04.2012. 10:55

AV Marketplace 

Facebook vam poklanja antiviruse

Na Facebookovoj novoj stranici AV Marketplace, možete preuzeti neki od antivirusnih programa.

Facebook vam poklanja antiviruse

Facebook je pokrenuo svoju novu stranicu AV Marketplace, na kojoj "poklanja" antivirusne programe nekoliko proizvođača, uključujući Microsoft, McAfee i Sophos.

Riječ "poklanja" smo namjerno stavili u navodnike, jer neki od njih imaju besplatne licence na ograničeno vrijeme, pa prije instalacije svakako provjerite o čemu se radi i koliko dugo će vam licenca za koji antivirus vrijediti.

"Ništa nije važnije za nas od sigurnosti ljudi koji koriste Facebook i sigurnosti njihovih podataka", piše u blog postu kojim se predstavlja nova usluga.

Facebookova inicijativa za sigurnost najveće društvene mreže, ujedno je dovela do automatskog sustava za stavljanje URL adresa na crne liste, a u zaštitu najveće društvene mreže su uključene i tvrtke čiji su se antivirusni programi našli na AV Marketplaceu.

Drugim riječima, Facebook je ovime ojačao svoj tim za antivirusnu zaštitu, ali i ponudio platformu preko koje će partnerske tvrtke imati lijepi kanal prodaje svojih proizvoda.

Kad imate 900 milijuna korisnika (potencijalnih kupaca), doista vam nije problem dobiti partnere koji će vam nešto ponuditi badave.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam