Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.09.2017. 12:31

Instant Videos 

Facebook testira prethodno učitani video za Android

Ova značajka će vam omogućiti gledanje videa na Facebooku u pokretu bez potrošnje podatkovne mreže.

Facebook testira prethodno učitani video za Android

Prema najnovijim informacijama Facebook je na malom broju Android korisnika započeo testiranje nove značajke pod nazivom Instant Videos. Ona funkcionira na taj način da video koji želite gledati učitate dok se nalazite spojeni na Wi-Fi mrežu, a gledate ga dok ste u pokretu bez potrebe za spajanjem na internet putem podatkovnemreže.

Korisnici koji su došli u priliku isprobati novu značajku, navode da će vam filmovi koje „preloadate“ kasnije biti posebno označeni svjetlećom ikonom, što znači da su učitani i da ih možete pogledati kada god želite.

Facebook ovim potezom još više želi pojačati gledanje videa putem svojeg servisa, a značajka će biti posebno korisna korisnicima u zemljama u razvoju s lošom internetskom infrastrukturom i omogućiti im da učitaju filmove kada se nalaze u blizini Wi-Fi hotspota, a kasnije ih gledaju gdje god požele.

Naravno, mogućnost da video filmovi budu dostupni većem gledateljstvu Facebooku će povećati i prihode od oglašivača  što je po nama osnovni motiv ovog poteza.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam