Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.03.2017. 10:29

Thermaltake 

Core P7 TG je čudovišno PC kućište

Slažete li ultimativno high-end gaming računalo, s ovim ćete kućištem postati glavna faca.

Core P7 TG je čudovišno PC kućište

Prodali ste auto, podigli kredit, pokupili pare od životnog osiguranja, a sve to kako biste si mogli složiti gaming konfiguraciju snova s najjačim dostupnim hardverom na tržištu? Već dobro znate koje ćete komponente kupiti, no imate nedoumicu oko kućišta, jer želite imati nešto s obiljem prostora i najboljim hlađenjem, dok istovremeno mora i vizualno djelovati impresivno. U tom slučaju Thermaltake će vam ponuditi novo kućište Core P7 TG za koje ćete morati izdvojiti poprilično prostora na stolu, ili ga pak montirati na zid, što je čak i estetski vrlo upečatljivo rješenje.

U pitanju je pravo čudovište široko 1,35 m i teško 25,5 kg. Dizajn ovog kućišta bazira se na centralnu sekciju gdje se nalazi sav vaš glavni hardver, a dvije krilne sekcije namijenjene su vodenom hlađenju.

Thermaltake_Core_P7_TG_3

Centralna sekcija nudi prostor za E-ATX matičnu ploču i sav hardver koji možete strpati na nju. Čitavo kućište može se rastaviti, a svaku sekciju kućišta moguće je prilagoditi onako kako korisnik poželi. Krilne komponente kućišta mogu se postaviti pod kutevima od 45°, 90° i 270° ukoliko vam zatreba prostor na stolu, a u kompletu se nalazi i debelo kaljeno staklo.

main

Kao što možete pretpostaviti kućište neće biti jeftino. Preporučena cijena mu iznosi 300 američkih dolara (2.101 kn), no ako imate love za high-end hardver, neće vam biti problem dodati još poneku tisuću kuna za nešto na čemu će vam zavidjeti pola grada.

Izvor: Vidilab

Vezani sadržaji
Ključne riječi PC Thermaltake kućište Core P7 TG
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam