Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.12.2014. 09:33

Hrvatska aplikacija 

CityHub za komunalne probleme u Osijeku

Korištenjem ove aplikacije građani Osijeka mogu prijaviti komunalne probleme i pratiti tijek njihovog rješavanja.

CityHub za komunalne probleme u Osijeku

Aplikacija CityHub Osječanima će omogućiti da svoje komunalne probleme prijave putem mobilne aplikacije CityHub, a zatim i da, ukoliko to žele, prate tijek rješavanja problema koji su prijavili prijavom putem društvenih mreža. 

Aplikacija CityHub ujedno ubrzava sam proces rješavanja prijavljenog problema, a gradskoj upravi Osijeka će omogućiti i praćenje rada i učinkovitosti zaposlenika. Uz novi kanal i alat prikazat će se i transparentnost rada gradske uprave. 

CityHub_aplikacija_Osijek_najava__1_

Kako aplikacija radi? Kad naiđete na neki problem u gradu Osijeku fotografirajte situaciju, a CityHub će uz fotografiju zabilježiti i geolokaciju kao i vrijeme te sve skupa poslati na Cloud servis. Na drugoj strani administrator u gradskoj upravi zaprimit će problem, a korisnik koji je prijavio problem u svakom trenutku će znati u kojem je statusu problem (prijavljen, u obradi ili riješen). 

CityHub_aplikacija_Osijek_najava__3_

Aplikaciju CityHub kreirala je hrvatska tvrtka BetaWare i trenutno je softver implementiran u Osijeku koji je bio i partner te je pružio kompletnu administrativnu i logističku podršku, a može se implementirati u vrlo kratkom roku za bilo koji drugi grad. Operativno, sustav će s radom početi kroz desetak dana, a osim opisanog prvog modela, razvijaju se još tri modula - CityLights, CityTransport i CityPass. 

Izvor: Mobil.hr

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam