Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: djayPRO stigao na Windowse 10
Članak
Objavljeno: 11.04.2017. 14:55

Algoriddim 

VIDEO: djayPRO stigao na Windowse 10

Jedan od najboljih alata za DJ-anje u kojem su do sada mogli uživati korisnici Macova i iOS gadgeta stigao je na Windows 10 platformu.

VIDEO: djayPRO stigao na Windowse 10

Ako se u slobodno vrijeme ili profesionalno bavite DJ-anjem, vjerojatno koristite neki od naprednih programa kao što su Traktor Pro ili Serato DJ, a zasigurno vam je poznato da se pri samom vrhu nalazi i Algoriddimov djayPRO, no on je do sada bio raspoloživ samo za vlasnike Mac računala, iPadova i iPhoneova.

Tvrtka Algoriddim sada je odlučila djayPRO dovesti i na Windows 10 platformu, pa ga možete kupiti za 49,90 dolara, što je upola jeftinije od razvikanog Traktora.

Ovaj program će vam omogućiti sve zadaće koje se stavljaju pred današnje DJ-e, uključujući miksanje audia i videa, sempliranje, miksanje na 4 decka, zvučne efekte, hardversku integraciju, raznovrsna grafička sučelja koja dakako uključuju gramofone te brojne napredne značajke za DJ-anje, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Među zanimljivim značajkama tu je i integracija sa Spotifyem, što znači da možete miksati pjesme s poznatog servisa za streaming glazbe ukoliko imate premium račun.

Ukoliko ste nepovjerljivi i mislite da upola manja cijena u odnosu na Traktor Pro znači da je djayPRO duplo lošiji, možete preuzeti besplatnu Free Trial inačicu putem ove poveznice i isprobati djayPRO.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam