Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ultrazvučni čistač odjeće, nakita i voća
Članak
Objavljeno: 15.10.2017. 10:59

Sonic Soak 

VIDEO: Ultrazvučni čistač odjeće, nakita i voća

Novi ultrazvučni gadget duboko čisti sve što želite uz veliku uštedu vremena, vode i energije.

VIDEO: Ultrazvučni čistač odjeće, nakita i voća

Sonic Soak je startup iz Los Angelesa koji je uspješno realizirao projekt na Indiegogo portalu, skupivši 125 tisuća dolara crowdfundingom za svoj istoimeni ultrazvučni čistač.

Ukoliko želite očistiti svoju odjeću, nakit, voće i povrće od prljavštine, masnoća i bakterija, dovoljno je da ih potopite u vodu u koju potom uronite Sonic Soak. Korištenjem moduliranih ultrazvučnih valova gadget stvara mikroskopske mjehuriće koji implodiranjem uvlače prljavštinu u sebe i odvajaju je od robe ili predmeta koje želite očistiti.

sonic soak 2

Prema riječima proizvođača Sonic soak dezintegrira prljavštinu i bakterije na mikroskopskoj razini, a ukoliko želite još učinkovitije čišćenje u vodu možete dodati sredstvo za pranje rublja, posuđa ili tekući sapun. Na ovaj način štedi se vrijeme, voda i energija, a čistiti možete doslovce sve, od obuće i odjeće do nakita, brijaćih aparata, četkica za zube, voća, povrća i dječjih igračaka, pa čak i prati ruke, što će vam biti posebno praktično kada ste na putovanju ili godišnjem odmoru, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukoliko Sonic Soak naručite putem Indiegogo portala koštat će vas 125 dolara (oko 789 kn), a isporuke bi trebale započeti u prosincu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi ultrazvuk čišćenje Sonic Soak
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam