Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Savitljivi ekrani stižu na Galaxy S4
Članak
Objavljeno: 22.11.2012. 15:51

Samsung 

VIDEO: Savitljivi ekrani stižu na Galaxy S4

Samsung će ipak biti spreman za isporuku prvih savitljivih ekrana tijekom 2013. godine.

VIDEO: Savitljivi ekrani stižu na Galaxy S4

Mada se nedavno pojavila informacija kako će prvi Samsungovi savitljivi ekrani kasniti, jer su svi proizvodni kapaciteti angažirani na izradi postojećih uređaja, izgleda kako ćemo ipak dobiti gadgete s novom tehnologijom na vrijeme.

Prema novom izvještaju južnokorejskog giganta, fleksibilni ekrani se nalaze u zadnjoj fazi produkcije, te će biti spremni za isporuke tijekom prve polovice 2013. godine kako je i bilo  planirano.

Mada su svoje prototipe savitljivih ekrana već prikazivali ili najavljivali i drugi proizvođači, uključujući Sony, Apple i LG, Samsung će, kako stvari stoje, ipak biti prvi koji će ih donijeti na komercijalno tržište.

Ukoliko ovaj rok bude ispoštivan, prema rasporedu izdavanja njegovih najboljih mobitela S serije, ovo bi moglo značiti da će se prvi savitljivi ekran naći u novom Galaxy S4 pametnom telefonu, čiji izlazak bi se savršeno poklopio s najavama dolaska nove tehnologije ekrana na tržište.

Za razliku od Samsunga, Sony još uvijek ne zna kada bi svoje savitljive ekrane mogao početi isporučivati, a što se tiče Applea, iz tvrtke u Cupertinu nema nikavih novih informacija nakon što je početkom ove godine stigla vijest da su predali zahtjev za patentom elektroničkih uređaja sa savitljivim ekranima koji uključuju tipkovnice na ekranu s konkavnim ili konveksnim ispupčenjima.

Potpredsjednik Samsungovog odjela ekrana Lee Chang-hoon, izjavio je kako je tvrtka poslala uzorke svojih ekrana nekolicini izabranih klijenata, no za sada niti jedan datum izlaska vezan uz proizvode koji će koristiti ovu tehnologiju nije potvrđen.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam