Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pucačka VR igra u holodeku za 4 vs 4 igrača
Članak
Objavljeno: 26.11.2017. 12:48

Ghost In The Shell VR 

VIDEO: Pucačka VR igra u holodeku za 4 vs 4 igrača

U tokijskom kvartu Shinjuku otvorena je igraonica koja predstavlja pravi holodek za timski VR multiplayer.

VIDEO: Pucačka VR igra u holodeku za 4 vs 4 igrača

U Hrvatskoj su u posljednjem desetljeću kompjuterske igraonice u potpunosti nestale, no u Japanu nisu nikada bile više popularne nego sada, a ujedno su se prilagodile i novim tehnologijama u kojima posebno mjesto zauzima VR. Kako bi svoju ponudu još malo obogatila, tokijska igraonica VR Zone Shinjuku ušla je u partnerstvo s tvrtkom Bandai Namco koja se bavi proizvodnjom i izdavanjem arkadnih, mobilnih i igara za konzole, kako bi igračima donijela pucačku multiplayer VR igru Ghost in the Shell: Arise Stealth Hounds.

Prostor za igru je dvorana veličine 20 x 12 metara, u kojoj se sukobljavaju dva tima s po četiri igrača koji nose posebno dizajnirane VR headsetove, računala u ruksaku, VR markere na nogama, rukama i bokovima te kontrolere u obliku oružja. U dvorani se nalazi sustav za tracking koji koristi markere kako bi pokrete igrača smjestio u virtualni okoliš u kojem se obračunavaju i nadasve ludo zabavljaju, kako što možete vidjeti u ovom videu.

U dvorani nema nikakvih zidova i fizičkih prepreka pa ne postoji opasnost da se igrači u nešto zabiju, sapletu i ozlijede, no na ekranima pred njihovim očima nalazi se čitav svijet koji najviše podsjeća na holodek iz Star Treka, prepun prostorija i virtualnih labirinta u kojima se moraju izboriti za pobjedu. Osim pucanja, skakanja, trčanja i saginjanja, igrači imaju mogućnosti specijalnih poteza koji uključuju optičku kamuflažu i hakiranje raznih sustava.

VR Zone Shinjuku novu igru otvara za javnost 9. prosinca 2017. Znate li tko prodaje jeftine avionske karte za Tokio?

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam