Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Prebacite svoju svijest u drugo tijelo
Članak
Objavljeno: 11.01.2018. 14:26

CES 2018 

VIDEO: Prebacite svoju svijest u drugo tijelo

Prezentacija Psychaseca na CES 2018 sajmu zaintrigirala je mnoge posjetitelje.

VIDEO: Prebacite svoju svijest u drugo tijelo

Ovogodišnji CES sajam u Las Vegasu donio nam je ogromne televizore, nabrijani računalni hardver, kvantne procesore, obilje inovacija i proizvoda koji će obilježiti ovu tehnološku godinu, a među svom tom silom hardvera i prototipa smjestio se i štand Psychaseca koji je jako zaintrigirao sve posjetitelje, jer su se na ulazu smjestila ženska i muška lutka u staklenim kutijama. Mnogi su pomislili da se ovdje mogu vidjeti nove seks-lutke ili napredni roboti, a kada su se na zaslonima pojavile poruke u kojima se poziva ljude da svoju svijest prebace u novo tijelo, mnogi su ostali zatečeni.

Na žalost (ili na sreću), tvrtka Psychasec vam ne pruža mogućnost da seljenjem svoje svijesti u novo tijelo doživite besmrtnost, kao što su komunicirale njezine propagandne poruke, jer se radi o fikcijskoj kompaniji iz Netflixove nove SF serije Altered Carbon, koja će se početi prikazivati u veljači ove godine.

Drugim riječima, Netflix je na vrlo originalan način odlučio iskoristiti najveći tehnološki sajam za promociju serije, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Kako bi čim više zaintrigirao buduće gledatelje, Netflix je unutar štanda postavio i realistično tijelo golog čovjeka u plastičnoj vreći (dakako opet lutku), a njegovi prezenteri su tražili od ljudi e-mail adrese, kako bi im mogli javiti "kada će za njih biti spremna nova tijela".

O kakvoj je TV seriji riječ možete pogledati u ovom traileru.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam