Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Motorka presudila u mech fightu
Članak
Objavljeno: 18.10.2017. 16:12

Kuratas vs Eagle Prime 

VIDEO: Motorka presudila u mech fightu

Održala se borba stoljeća između mechova SAD-a i Japana u kojoj je odlučila posljednja runda.

VIDEO: Motorka presudila u mech fightu

Ukoliko niste na Twitchu u 4 ujutro gledali uživo prijenos borbi mechova iz Japana i SAD-a, sada možete na miru uživati u čitavoj snimci tog žestokog obračuna u ovom videu.

Japanski tim iz tvrtke Suidobashi Heavy Industries u ring je ušao s Kuratas mechom težine od 6,5 tona, dok su SAD predstavljala dva mecha, Iron Glory iz Team USA te Eagle Prime iz MegaBotsa.

U prvoj rundi Kuratas je jurišem navalio na Iron Glorya te ga je prevrnuo na leđa rekordnom brzinom, odnosno nokautirao jednim jedinim udarcem šake od pola tone.

U drugoj rundi sukobili su se Eagle Prime i Kuratas koji je imao pomoć drona koji je zaklanjao pogled na bojišnicu američkom pilotu (sve dok ga nije dohvatila velika šaka), a nakon ispaljivanja projektila i snažnih međusobnih udaraca mechovi su se zapetljali pa je borba prekinuta dok ih suci (i bageri) nisu razdvojili. Epilog su bili otrgnuti prsti desne ruke Kuratasa.

U trećoj rundi mechovi su išli na sve ili ništa, no vrlo brzo se vidjelo da Kuratasu ponestaje ideja, a i ozljeda šake mu nije išla u prilog. U tom trenutku pilot Eagle Primea je iskoristio zbunjenost protivnika i ogromnom motorkom počeo šarati po njegovom oklopu sve dok nije otpilio upravljačke kabele koji povezuju pilota s japanskim mechom, nekon čega je SAD mogao početi slaviti.

Može se reći da bitka možda nije bila fer jer su Ameri nastupili s dva mecha, a postoje i sumnje u koreografiju (namještanje) borbe, no nitko ne može reći da ovo nije bilo gušt gledati.

Oba tima su zadovoljna jer niti jedan pilot nije stradao, a MegaBots je već najavio mogućnost pokretanja pravog mech sportskog natjecanja, prvenstva svijeta u borbi višetonskih grdosija.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam