Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Izradite vlastiti hoverboard
Članak
Objavljeno: 15.12.2014. 10:30

Uradi sam 

VIDEO: Izradite vlastiti hoverboard

Ovaj entuzijast će vas naučiti kako uz pomoć uređaja za otpuhavanje lišća jednostavno napraviti vlastiti "lebdeći skejt".

VIDEO: Izradite vlastiti hoverboard

Leteći skateboardovi u posljednje su vrijeme postali jako popularna stvar, ma mnogi zanesenjaci, ali i ozbiljni znanstveni timovi razvijaju projekte kojima je cilj doći do lebdeće daske nalik na onu iz filma Povratak u budućnost 2.

Ryan Craven, momak iz Austina, napravio je također vlastiti dizajn "uradi sam" hoverboarda, za koji je koristio četiri Black&Decker uređaja za otpuhavanje lišća, pa u videu dolje možete vidjeti kako se njegova daska pod nazivom Mr Hoverboard ponaša u akciji. Dakako, ovo je još jako daleko od filmskog izvora, no svakako djeluje zanimljivo.

Kako bi omogućio svima da naprave vlastiti hoverboard, Craven je pokrenuo posebnu web stranicu, na kojoj se u detalje objašnjava izrada ovog gadgeta.

Sam Ryan naglašava kako je ovo tek prvi radni prototip, pa vjerujemo da ćemo od njega još čuti puno toga. Ako prema njegovim uputama napravite vlastiti hoverboard, pozovite nas da ga isprobamo i napravimo reportažu o vama. 

Izvor: Mr Hoverboard

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam