Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Happy "app printeri" bez tinte
Članak
Objavljeno: 08.08.2013. 10:15

Zink 

VIDEO: Happy "app printeri" bez tinte

Mali mobilni printeri Happy i Happy+ omogućuju vam printanje direktno iz aplikacija.

VIDEO: Happy "app printeri" bez tinte

Tvrtka Zink objavila je početak prodaje malih mobilnih printera Happy i Happy Plus, koji omogućuju izradu "full-color" fotografija u obliku naljepnica, koje možete koristiti za razne namjene.

Mada je iz press materijala tvrtke Zink očito da su ovi printeri namijenjeni ponajviše djeci, sličice koje su u stanju izrađivati mogu biti namijenjene za mnoge "odraslije" stvari, pa ćete ih moći koristiti za izradu pozivnica za vjenčanja i druga događanja, male poslovne prezentacije, naljepnice za tegle konzerviranog voća i povrća, pa čak i za naljepnice za boce sa svojom "vrhunskom" kućnom brljom koju izrađujete od šljiva iz bakinog vrta.

Oba printera, Happy i Happy plus se ističu činjenicom da rade bez boje, što znači da su "zero-ink", a sva "municija" kojom ih punite dolazi u obliku Z-Rolls rolica za printanje papir-naljepnica, na koje ćete u "punoj boji" moći printati svoje fotke, nadahnute natpise i naljepnice upozorenja na opasnog pudla kojeg prevozite u svojem automobilu. Z-Rolls dolaze u veličinama od 3/8, 1/2, 3/4, 1 i 2 inča.

Osnovni model printera pod nazivom Happy koji košta 199 dolara radi preko posebne aplikacije za Android i iOS uređaje, putem koje možete sve sadržaje sa svojih pametnih telefona i tableta povezanih preko WiFi-a printati na naljepnice, uključujući slike iz kamere, s Facebooka, Instagrama ili vlastite dizajnerske uratke koje možete izrađivati unutar same aplikacije ili posebnim alatima koje koristite, poput raznih fotografskih ili grafičkih programa i editora.

hAppyPlus_03

Inačica printera pod imenom Happy Plus posjeduje sve iste karakteristike što se tiče samog printanja, no ona posjeduje vlastiti ekran, Android OS i ugrađene aplikacije za dizajn, te ju možete "hraniti" i SD karticama s kojih povlačite grafičke materijale, a potom direktno dorađujete na samom uređaju prije printanja.  Happy Plus printer košta 299 dolara, a više informacija potražite na poveznici izvora ove vijesti. 

Izvor: Zink 

VIDEO: Zink Happy

VIDEO: Zink Happy Plus

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam