Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Drop test iPhone 6 vs iPhone 6S Plus
Članak
Objavljeno: 25.09.2015. 12:57

TechSmartt 

VIDEO: Drop test iPhone 6 vs iPhone 6S Plus

Pogledajte što će se dogoditi s Appleovim novim telefonima ako vam padnu s različitih visina na beton.

VIDEO: Drop test iPhone 6 vs iPhone 6S Plus

Momak pod imenom Keaton Keller, koji upravlja YouTube kanalom TechSmartt, odlučio je napraviti usporedni drop test, odnosno duel u padanju između iPhone 6S i iPhone 6S Plus telefona na betonsku podlogu.

Kao što možete vidjeti u ovom videu, prvo je ispustio telefone s visine džepa, što je jedna od najčešćih situacija u kojem vam pametni telefoni završe na podu kada ih vadite iz hlača, a oba su se uređaja pokazala izdržljivim uz tek jedva zamjetne ogrebotine.

Idući test je izveden s visine ušiju, što je također česta situacija u padovima telefona, posebice kada vam cura recimo priopći vijest da je trudna, ili vam se šef zahvali na predanom radu i napuca vam nogu.

IPhoneovi su se i na ovom testu pokazali izdržljivim, pa nije došlo do većih oštećenja osim ogrebotina bočne strane maske.

No kada je Keller ispustio telefone s visine iznad glave, 6S je pao na ekran koji se razbio, mada se i dalje mogao koristiti, dok je 6S Plus spretno sletio na leđa.

Keller je ustvrdio da je iPhone 6S Plus izdržljiviji, što može zahvaliti svojem težištu, zbog kojeg pada na manje opasan način.

Dakako, ovo nije znanstveno obavljen test kakve rade naši majstori u Vidilabu, no vjerujemo da će video zabaviti svakog tko misli da je bacanje jedna od najboljih namjena Appleovih telefona.

Izvor: Techsmartt [YouTube]

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam