Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Boca za vodu s okusima pokupila nagradu za inovacije
Članak
Objavljeno: 10.01.2018. 15:18

CES 2018 

VIDEO: Boca za vodu s okusima pokupila nagradu za inovacije

Ova pametna boca vodi dodaje vitamine i nutrijente, a potom prati količinu konzumacije.

VIDEO: Boca za vodu s okusima pokupila nagradu za inovacije

Među obiljem klasične elektronike koja obilježava ovogodišnji CES sajam, našla se i pametna boca za vodu LifeFuels koja je osvojila nagradu sajma za inovaciju u domeni sporta, fitnessa i biotehnologije. Istoimena tvrtka koja ju proizvodi na sajam je donijela novu poboljšanu inačicu boce za koju je i 2016. osvojila nagradu CES-a.

Ukratko rečeno radi se o boci za vodu koja se sastoji od tri komponente, same boce, aplikacije i FuelPodova, odnosno "patrona" s okusima, vitaminima i nutrijentima.

U podnožju boce nalaze se tri spremnika u koje možete umetati FuelPod partone, potom ulijete vodu i pritiskom na gumb regulirate koje ukuse, u kojim kombinacijama i "jačini" želite otpustiti u vodu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

LifeFuels u ponudi ima razne okuse, odnosno kombinacije vitamina i nutrijenata, pa si svatko može napraviti okus prema vlastitoj želji, kao i odabrati kombinaciju vitamina i hranjivih sastojaka koje želi unijeti.

Pored svega toga, boca se bluetoothom spaja na pametni telefon, pa putem aplikacije možete pratiti razinu hidracije i količine nutrijenata koje unosite.

Boca u sebi sadrži bateriju koja će vam potrajati do 7 dana, a puni se putem USB-a.

lifefuels 2

Što se LifePodova tiče, trenutno su u ponudi četiri vrste, Recover Plus, Hydrate Plus, Pre Workout i Daily Essentials, a sadrže okuse brusnice, tropskog voća, lubenice i breskve te će vam osigurati elektrolite, BCAA (kratkolančane aminokiseline) i vitamine, a tvrde da ne sadrže umjetne zaslađivače, pojačivače okusa i konzervanse.

Ako želite čim prije saznati kada će se nova pametna boca za vodu naći u prodaji i po kojoj cijeni, stavite se na listu za čekanje na stranici proizvođača pa će vam poslati obavijest čim prodaja započne.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam