Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Bizarni gadget skupio 400 tisuća eura na Kickstarteru
Članak
Objavljeno: 09.07.2017. 13:14

Amabrush 

VIDEO: Bizarni gadget skupio 400 tisuća eura na Kickstarteru

Na tržištu će se u prosincu naći gadget za pranje zuba koji koristi vibracije amplitude od 9,5 G.

VIDEO: Bizarni gadget skupio 400 tisuća eura na Kickstarteru

Vrijeme je da svoju električnu zubnu četkicu (ako je imate) bacite u smeće, jer nam stiže novi gadget za oralnu higijenu pod nazivom Amabrush.

Na ovaj gadget koji djeluje poput zaštitne gume za zube, spojite "gumb" s vibromotorom i kapsulu sa zubnom pastom, stavite u usta, a on će potom vibracijama amplitude do 9,5 G očistiti vaše zube za samo 10 sekundi, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Koliko god ovo nekome djelovalo bizarno i nepotrebno, morate znati da je projekt financiran crowdfundingom na Kickstarteru gdje je umjesto traženih 50.000 eura skupio čak 428.383 eura i to 27 dana prije isteka kampanje, pa će se početi isporučivati u prosincu ove godine svima koji uplate 79 eura (586 kn). Ukoliko platite 99 eura dobit ćete i stalak s bežičnim punjenjem, a ugrađena baterija bi vam trebala omogućiti do mjesec dana redovnog pranja zubi.

Očito je da na ovom svijetu ima jako puno lijenih ljudi kojima je teško potrošiti 3 minute života dnevno za pranje zubi četkicom, jer je uspjeh koji je ova bizarna spravica postigla na Kickstarteru doista nevjerojatan.

Vezani sadržaji
Ključne riječi gadget Amabrush pranje zubi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam