Nalazite se
  • Pop Tech
  • Snapchatove naočale s kamerom stigle u Europu
Članak
Objavljeno: 02.06.2017. 14:15

Spectalcles 

Snapchatove naočale s kamerom stigle u Europu

Za sada još nije poznato kada bi se Spectalcles naočale mogle naći i u našim krajevima.

Snapchatove naočale s kamerom stigle u Europu

Tvrtka Snap inc. u Londonu je započela prodavati svoje Spectalcles naočale s kamerom koje mogu snimati video dužine do 10 sekundi i dijeliti ga putem društvene mreže Snapchat. Prvi hardverski proizvod Snapa može se kupiti na području poznatog vrtuljka London Eye, gdje se nalaze specijalni žuti automati pod nazivom Snapbots, a cijena gadgeta iznosi 130 britanskih funti (1.103 kn).

Snapbots

Snap tijekom ovog ljeta planira proširiti svoje Snapbot automate na više mjesta u glavnom gradu Velike Britanije, a u planu je i širenje na druge poznate gradove europskih država, uključujući Pariz, Berlin, Barcelonu i Veneciju.

Za razliku od drugih naočala opremljenih kamerom poput Google Glassa koje su mogle snimati "iz potaje" pa su mnoge ljutile zbog narušavanjaprivatnosti, Snap je Spectacles napravio tako da ne mogu u komadu snimati video duži od 10 sekundi, a pri svakom snimanju se automatski uključuje LED rasvjeta koja će vam odmah otkriti da vas netko snima. Vjerujemo da će ovo čudo brzo stići u Hrvatsku gdje bi moglo biti jako popularno, posebice na najatraktivnijim turističkim destinacijama, pa se nemojte čuditi ako uskoro negdje ugledate žuti automat nepoznate namjene. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam