Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.06.2011. 15:22

Srbija 

Učenik skalpirao kuharicu u Dječjem selu

Psiholozi misle da je mladić mrzio sve žene, jer ih je povezivao s majkom koja ga je napustila.

Učenik skalpirao kuharicu u Dječjem selu

SOS Dječje selo u Sremskoj Kamenici, poprište je stravičnog i zasad neobjašnjivog zločina.

Mržnja prema ženama najvjerojatniji je motiv jezivog zločina Saše M. (18), štićenika Dječjeg sela u Sremskoj Kamenici (Srbija), koji je nožem izmasakrirao kuharicu te ustanove Svetlanu Z, a potom joj skinuo skalp, pretpostavljaju psiholozi.

Dokazi s mjesta zločina pokazuju kako se nesretna žena grčevito borila, ali je osumnjičeni iskazao nevjerojatnu agresiju i monstruoznost, ubadajući je više puta nožem i na kraju skidajući joj skalp.

"Od nas trojice braće, Saša je najbolji čovjek. Najtolerantiji, najmirniji, najpošteniji, najnepokvareniji. Nikome nije jasno što se desilo i zbog čega je Saša ubio našu kuharicu Cecu", priča Slobodan M. (22), o svom četiri godine mlađem bratu.

 nakon što je oprao suđe, izašao je van i za 15 minuta se vratio krvavih ruku 

U Dječjem selu u Sremskoj Kamenici, Saša, Spomenko i Slobodan M. žive već 12 godina. Tada ih je ostavila majka, a kako im je otac umro, smješteni su u ovu ustanovu koja se brine o djeci bez roditelja. Slobodan kaže kako je od njih trojice, upravo Saša bio najzabavniji i najviše se radovao svemu.

U Sašinom ponašanju ništa nije unaprijed ukazivalo da nešto nije u redu. U utorak uoči ubojstva, bio je na satu vožnje, a kad je došao kući, ponašao se uobičajeno.

"Znamo da je Saša u 18.40 oprao suđe u kući i svi su ga onda pohvalili za to. Sve se desilo za 10 ili 15 minuta, jer je kratko prije 19 sati došao nazad u svoju kuću krvavih ruku i rekao - Ubio sam kuharicu", potreseno govori Slobodan.

U Dječjem selu svi govore kako je kuharica Ceca bila jako dobra i da je svu djecu jednako poštivala. Slobodan ne zna je li se ona možda sviđala njegovom bratu, jer Saša  nešto takvo nikada nije spominjao.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam