Nalazite se
  • Non Tech
  • Hrvatska
  • Web::strategija 12 otkrit će vam tajne internetskog marketinga
Članak
Objavljeno: 07.11.2011. 12:54

Web::Strategija  

Web::strategija 12 otkrit će vam tajne internetskog marketinga

U Zagrebu će se između 10. i 12. studenog održati regionalna konferencija o internetskom marketingu.

Web::strategija 12 otkrit će vam tajne internetskog marketinga

Više nemate ideje što napisati kao status na Facebooku? Koji post će fanovima biti zanimljiv? Vaši statusi dobivaju malo lajkova, nitko ne komentira ili su kometari rijetki? Fanovi na Vaš friendly odnos ne reagiraju, a sve više ih unlikea Vašu stranicu? Marketinška kampanja koju planirate je neizvediva uz takvo stanje.

Regionalna konferencija „Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija“, neće Vam održati lekciju, ali mogla bi stručna predavanja, točnije, više njih. U glavnim ulogama su stručnjaci poput Davora Brukete (Bruketa&Žinić OM), Vedrana Bajera (Google Hrvatska), Miloja Sekulića (McCann Erickson Public Relations), Sanje Vale (Gingernet), Nenada Vukušića, Miroslava Varge (Escape), Siniše Gavrilovića, Davora Runje (Drap) i mnogih drugih, među kojima su trojica i u stručnom vijeću za VIDI WEB TOP 100 2011.

Magnus Emilson_WS10

Kako ne bi bio zastupljen samo stručno-edukativni aspekt, organizatori su se pobrinuli za pića i „ića“, i što je najvažnije, dobro društvo iz cijele regije s kojim ćete moći razmijeniti poslovna iskustva i znanja u opuštenoj atmosferi.

Ove godine na programu je, osim raznih seminara 2. i 3. dan konferencije, panel rasprave i nagradnih igara, organizirana i nezaboravna vožnja quadovima te druženje s predavačima, Quad Session Experience.

Tvrtke su već shvatile važnost društvenih mreža i više ih ne ignoriraju, sada razmišljaju kako ih iskoristiti. I voditelji društvenih mreža su shvatili da više nije dovoljno samo pisati statuse i svaki dan poželiti dobro jutro fanovima, nego je potrebno društvene mreže uključiti u kompletnu marketinšku kampanju ravnopravno uz bok ostalim načinima promocije (banneri, offline promocije…). I to je marketing koji ima priliku biti #win.“, izjavio je predavač na konferenciji Ilija Brajković.

web-strategija-12

Iz stručnih programa izdvajamo teme „marketing mix“, „online + offline marketing“, „društveni mediji“, „dobri stari banneri“, „promoviranje domene“, „web stranica zlata vrijedna“, „web kampanja“, te 3 atraktivna edukacijska seminara, Google AdWords koji će odgovoriti na sva pitanja u vezi kontekstualnog oglašavanja, SEO seminar kojim ćete se vinuti na sam vrh internet tražilica, te Druminar, na kojem ćete proći kroz sve važne aspekte vođenja kampanji na Facebooku i Twitteru. U suradnji s tvrtkom Cognita organizatori su osigurali i online edukaciju, takozvane webinare.

Ukoliko želite sudjelovati na Web::Strategiji 12, prijaviti se možete putem ovog Web obrasca.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam