Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.12.2016. 10:48

Akvizicija 

Vipnet preuzeo Metronet

Vipnet je preuzeo kontrolni udio u tvrtki Metronet telekomunikacije.

Vipnet preuzeo Metronet

Tvrtka Vipnet je u maglovitom zagrebačkom jutru održala je konferenciju za medije na Zagreb Eye vidikovcu, čiji predmet je bila akvizicija tvrtke Metronet telekomunikacije, odnosno preuzimanje kontrolnog udjela tvrtke.

Na žalost na konferenciji nismo uspjeli saznati kolika je vrijednost transakcije, jer Vipnet nije želio otkriti koliko je "teška" ta akvizicija u kunama ili eurima.

Kao glavni razlog za preuzimanje Metroneta navedena je činjenica da je Metronet vodeći alternatini fiksni pružatelj poslovnih rješenja s ponudom podatkovnih, glasovnih i cloud usluga, te ima više od 4.300 poslovnih korisnika.

Vipnet preuzeo kontrolni udio u tvrtki Metronet

Metronet također posjeduje više od 4 tisuće kilometara optičke mreže u 67 gradova, kao i dva podatkovna centra, što sve zajedno čini snažnu podlogu za ICT usluge.

Također je naglašeno da je Metronet operator s najvećim zadovoljstvom korisnika u poslovnom segnentu, a Jiri Dvorjančansky, predsjednik uprave Vipneta, rekao je da će Vipnet i Metronet zajednički stvoriti jednog od najsnažnijih B2B konvergentnih operatora u državi.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam