Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.02.2013. 12:50

Fiskalizacija 

VIP-ova fiskalna blagajna za 60 kn mjesečno

Od 1. ožujka moći ćete koristiti i VIP-ovo rješenje za fiskalizaciju.

VIP-ova fiskalna blagajna za 60 kn mjesečno

Mada nije krenuo s ovim projektom uoči prvog vala fiskalizacije koji je započeo 1.1.2013., VIP se uključuje u vrlo aktualnu problematiku uvođenja fiskalnih blagajni u sve poslovne subjekte u Hrvatskoj, kako bi ulovio drugi val koji mora biti gotov do travnja, te treći koji će obuhvatiti sve preostale biznise do srpnja ove godine.

VIP-ova fiskalna blagajna dolazi u obliku blagajničke aplikacije koja se može koristiti na računalima, ali i na pametnim telefonima i tabletima, po cijeni od 60 kn (+PDV) mjesečno, te bez ugovorne obveze.

Ukoliko se odlučite na njihovo rješenje, trebate imati samo pristup Internetu na uređaju na kojem se aplikacija koristi, a ako uz računalo, tablet ili smartphone već posjedujete i printer, ne trebaju vam nikakva dodatna ulaganja u opremu. 

Nažalost, Vip u svojem priopćenju nije naveo na kojim će sve platformama aplikacija raditi, no sigurno će funkcionirati na Android mobilnim uređajima i PC računalima.

Vip navodi kako korisnici s ovom aplikacijom između ostalog imaju mogućnost izrade računa za različite načine plaćanja, pregledne evidencije artikala i usluga s cijenama, te stanja zaliha, pregleda izdanih računa i ispisa računa za računovodstvo.

Rekli bismo da je ovo prilično zanimljivo rješenje za sve manje biznise, pa će i kumice na placu moći imati na svojem mobitelu fiskalnu blagajnu.

Više informacija potražite na ovoj poveznici: http://www.vipnet.hr/poslovni-korisnici/usluge/fiskalizacija

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam