Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.10.2011. 11:37

VIDI WEB TOP 100 2011. 

Posljednji dan prijava!

Započeo je posljednji dan prijava na ovogodišnji natječaj Vidi Web Top 100, pa ukoliko još niste prijavili svoj web, požurite!

Posljednji dan prijava!

Od početka natječajnog roka do jučer, svoje web stranice osmjelilo se prijaviti čak više od 1500 kandidata koji žele ući u natjecanje za ulazak na listu najboljih 100 web stranica u Hrvatskoj i regiji.

Uz veliki broj korporativnih i drugih profesionalnih stranica među kojima već tradicionalno vlada oštra konkurencija, ove su se godine iznimno prijavile i brojne stranice usmjerene na specijalizirana područja aktivnosti, kao što su sport, zabava, slobodno vrijeme, izlasci, putovanja, hobi, kućni ljubimci, kuhanje, moda...

Ovakvom svestranošću u prijavama Vidi Web Top 100 portal postao je najveći direktorij atraktivnih web stranica koje se mogu naći na našoj službenoj stranici.

Znate li nekog tko ima zanimljivu web stranicu, koja bi mogla zaintrigirati korisnike i bilo bi dobro da za nju čuje i šira publika, a k tome može proći kroz naše kriterije, prijavite je preko ovog linka.

Ali žurno, jer vrijeme prijava za 13. po redu izbor najboljih stranica istječe u četvrtak, 13. listopada u 23:59 sati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam