Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.09.2016. 14:07

Popusti 

Obavezni PC softver na akciji

Nikad nije bio bolji trenutak da legalizirate ili obnovite softver jer je ovog tjedna na 15-postotnoj akciji.

Obavezni PC softver na akciji

Windowsi, Office i antivirus – tri su obavezne softverske stvari na Windows računalima, bez obzira koristili ih na kućnim ili poslovnim PC-ima.

Dakako, nećemo sada pisati o piratskom softveru, ali ako ste ikada razmišljali o legalizaciji sada je pravo vrijeme, jer domaća tvrtka Mikronis povodom svog 15. rođendana nudi 15-postotni popust na udarne softverske proizvode.

U toj akciji, originalni Microsoft Windows 10 koji se već nalazi na računalima više od 350.000.000 korisnika možete kupiti po, kako kažu, "troznamenkastoj cijeni" u Home verziji, na hrvatskom ili engleskom jeziku.

image (1)

Što se tiče Microsoft Office paketa kojeg koristi 1,2 milijardi ljudi na našem planetu, njega ćete u Home & Office inačici, koja sadrži Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook (te 15 GB prostora za pohranu u oblaku) tijekom ove akcije nabaviti za manje od dvije tisuće kuna, na hrvatskom i engleskom jeziku. Alternativno, možete kupiti online verziju – Microsoft Office 365 za puno nižu svotu (254 kune u vrijeme trajanja akcije). Razlika je u tome što ta verzija vrijedi samo godinu dana – nakon toga ju valja produljiti – ali tijekom tih godinu dana niste ničim ograničeni, što znači da možete preuzeti iste one verzije softvera kojeg ćete instalirati na svoj PC a koje biste inače dobili u "normalnom" offline paketu.

image (2)

PC antivirus je već ugrađen u Windowse, no ako želite napredniju i detaljniju zaštitu, Mikronis preporuča Kaspersky Anti-Virus 2016. On pruža dodatne usluge: skeniranje datoteka, web stranica i e-poruka u stvarnom vremenu; zaštitu od krađe podataka; blokiranje sumnjivih programa čak i prije nego što se oni potvrde kao virusi; zaštitu od otmice podataka… Sve to skupa dobit ćete za sto i nešto kuna. Valja naglasiti da se osnovna verzija može instalirati na dva računala – primjerice na stolno i prijenosno – a 3D verzija na četiri računala.

image

Nudi se i Kaspersky sigurnosni paket Internet Security 2016, također u verziji za dva ili četiri računala, a on pored zaštite od virusa štiti i od drugih internetskih opasnosti: krađe s bankovnih računa i kreditnih kartica, dodatno štiti vama važne datoteke, nadgleda razmjenu podataka preko bežičnih mreža… uopće, štiti od svih mogućih opasnosti, čak i od onih koje danas nisu poznate – jer heuristički prepoznaje sve sumnjive programe i aktivnosti.

Više o softveru na Mikronisovoj rođendanskoj akciji potražite na ovoj poveznici.

PR

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam