Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.03.2016. 16:24

Amphinicy Technologies 

Hrvati na sajmu Satellite 2016

Amphinicy Technologies predstavio svoje proizvode i usluge na najvećem svjetskom satelitskom sajmu u National Harboru.

Hrvati na sajmu Satellite 2016

Hrvatska tvrtka Amphinicy Technologies, specijalizirana za podršku i razvoj softverskih rješenja u satelitskoj industriji, predstavila je svoje proizvode i usluge na vodećem svjetskom satelitskom sajmu Satellite 2016, koji se održavao od 7.–10. ožujka 2016. u National Harboru, nedaleko Washington DC-a.

Amphinicy je na sajmu prezentirao svoju tvrtku, projekte, ekspertizu i usluge razvoja softwarea, te 3 vlastita proizvoda: Blink, softver za analizu i zaprimanje satelitske telemetrije, SatScout, mobilnu aplikaciju za postavljanje VSAT terminala na terenu, te Monicu, softversku platformu za nadgledanje i upravljanje instrumentima zemaljskog segmenta satelitske komunikacije.

AmphinicyAtBoot_1000x667

No jedna od najatraktivnijih stvari na njihovom štandu bila je LEGO antena, izrađena od LEGO kocaka i LEGO mindstorms seta motora povezanih s Raspberry Pi i Brick Pi sklopovima, te satelitskog tanjura izrađenog 3D printanjem, za koji kažu da predstavlja "stopostotni proizvod hrvatskih inženjera".

"Kao i svake godine, najbitniji svjetski satelitski događaj skupio je i najbitnije dionike industrije. Za razliku od prijašnjih godina, ove godine Amphinicy je bio izlagač, ne samo posjetitelj. Drugim riječima, imali smo prilike predstaviti se puno široj publici i pokazati čime se bavimo. Bilo je i više nego uspješno! Sada je na nama da uspješno zatvorimo sve otvorene prilike." izjavio je Frane Miloš, COO tvrtke Amphinicy Technologies.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam