Nalazite se
Sanaderu produljen pritvor
Ostaje u Austriji 

Sanaderu produljen pritvor

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader ostat će još neko vrijeme u pritvoru u Salzburgu. Glasnogovornica tamošnjeg suda Barbara Feichtinger potvrdila je za list Kurier da je Sanaderu produljen pritvor za još dva mjeseca.

Smanjene trošarine, veće cijene derivata
Vladina intervencija 

Smanjene trošarine, veće cijene derivata

Vlada je na izvanrednoj sjednici smanjila trošarine na motorne benzine i dizelska goriva za 15 lipa po litri. Time je ublažen rast cijena derivata u najnovijem izračunu, koji je mogao donijeti i cijene veće od 10 kuna po litri.

Danas najmasovniji prosvjed?
Prosvjednici ne odustaju 

Danas najmasovniji prosvjed?

Protuvladin prosvjed, koji će uskoro započeti na zagrebačkome Cvjetnom trgu, mogao bi biti najmasovniji dosad. Tome bi mogla pridonijeti i premijerkina izjava da o njezinu odlasku neće odlučivati ulica.

Prosvjedi još žešći
Ponovno pred Vladom

Prosvjedi još žešći

Nakon što je prije tri dana 200-ak ljudi prosvjedovalo, sinoć je to učinilo više od tisuću! S Trga bana Jelačića krenuli su na Markov trg, gdje je u 18 sati trebao početi još jedan protuvladin prosvjed. Scenarij sličan - policija je barikadama zatvorila prilaz.

Riječki SDP opet udara
Zemlja čobana koji kopaju po smeću

Riječki SDP opet udara po vladinoj politici

Konferencije za novinare riječkog SDP-a, na kojima se kritizira aktualna vlast, postale su pravilo. Željko Jovanović je rekao da smo postali Kosoričina zemlja čobana u kojoj će na kraju svi relaksirano kopati po smeću.