Nalazite se
  • Lifestyle
  • Video Crash Test: Rafalna paljba u novi iPad
Članak
Objavljeno: 20.03.2012. 16:48

Crash Test 

Video Crash Test: Rafalna paljba u novi iPad

Video Crash Test: Rafalna paljba u novi iPad

Video Crash Test: Rafalna paljba u novi iPad

Ovih dana kolone kupaca kampiraju ispred dućana Applea širom svijeta u nadi da će se dočepati svojeg primjerka iPada, ili zaraditi masnu lovu na njegovoj preprodaji.

U isto vrijeme, dok bi mnogi prepisali svoje automobile i stanove u zamjenu za novi Appleov gadget, veseljaci s portala proizvođača zaštitnih kutija za iPad SquareTrade i luđaci iz RatedRR-a izvode crash testove, koje ne smijete pokazati niti jednom Apple funboyu ili fungirlici, jer bi mogli kolabirati.

VIDEO: Padovi iPada 2 i novog iPada

U prvom testu koji izvodi SquareTrade, možete vidjeti usporedbu oštećenja između pada iPada 2 i novog iPada prilikom padova na različite načine, iz kojih je razvidno kako su oba tableta pretrpjela teška oštećenja kakva bi se mogla desiti i vama pri neopreznom rukovanju s gadgetom, a zanimljivo je kako je novi iPad zadobio dosta teže posljedice.

Smisao ovog testa je naravno da vam ukažu kako biste obavezno trebali kupiti njihovu zaštitnu kutiju, jer će vaš omiljeni predmet obožavanja postati trajno neuporabiv ako vam padne na tvrdu površinu s ne prevelike visine

VIDEO: Rafalom i sačmaricom po novom iPadu

Dok Crash Test koji je proveo SquareTrade ima svoj smisao, jer je u službi marketinga za prodaju njihovih zaštitnih kutija, test koji izvodi ekipa RatedRR, čista je sadistička zabava za mrzitelje uređaja Applea.

Dečki iz RatedRR-a su poznati po tome da vole razvaljivati razne vrste gadgeta, od iPhonea do Xboxa 360, a novom iPadu su namijenili posebnu kaznu.

Prvo su demonstrirali kako na njega djeluje rafal iz jurišne puške HK 53, a potom ga dokrajčili sačmom iz M4. Ako ništa drugo, iz ovog možete naučiti da vam u slučaju oružanog sukoba novi iPad ne može poslužiti kao djelotvorna pancirka ako ga zataknete u hlače.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam