Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: YouTube želi da napravite video za Eltona Johna
Članak
Objavljeno: 11.01.2017. 12:53

Elton John: The Cut 

VIDEO: YouTube želi da napravite video za Eltona Johna

Poznati pjevač i njegov kompozitor u suradnji s YouTubeom traže video za pjesme koje nemaju spotove.

VIDEO: YouTube želi da napravite video za Eltona Johna

Poznati britanski pjevač Elton John i njegov prijatelj i autor većine pjesama Bernie Taupin, iduće godine slave 50 godina suradnje. Obzirom da je Elton John svoju glazbenu karijeru započeo davno prije MTV-a, mnoge hit pjesme s njegova 29 studijska albuma nikada nisu predstavljene u obliku video spotova, pa je stoga u suradnji s YouTubeom pokrenuo projekt pod nazivom Elton John: The Cut, čiji cilj je odabrati tri autora koji će napraviti spotove za pjesme Bennie and the Jets, Rocket Man i Tiny Dancer, kao što objašnjavaju u ovom videu.

Drugim riječima, svakome od vas koji se amaterski ili profesionalno bavite video produkcijom ili izradom filmića za YouTube, sada se nudi mogućnost da se prijavi putem ovog linka i ponudi svoje rješenje koje bi Elton John, Bernie Taupin, redateljica video spotova Melina Matsoukas,  redatelj filma Moonlight Barry Jenkins i producent Shreka Jeffrey Katzenberg iz DreamWorksa mogli odabrati za izradu službenog video spota za jednu od tri navedene pjesme.

Osim što ćete svojim uratkom steći slavu na YouTubeu, YouTube i Pulse Films će vam pružiti svu tehničku podršku za izradu profesionalnog spota, a dobit ćete i 10.000 dolara na ruke.     

Moramo vas samo upozoriti da se požurite jer se prijave zaprimaju do 23. siječnja ove godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam