Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Pogledajte novi Rogue One trailer
Članak
Objavljeno: 07.11.2016. 13:40

Star Wars 

VIDEO: Pogledajte novi Rogue One trailer

Kako se približava premijera filma autori su nam odlučili stvoriti zazubice novim trailerom.

VIDEO: Pogledajte novi Rogue One trailer

Film Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda (Rogue One: A Star Wars Story), trebao bi se u kinima početi prikazivati 15. prosinca ove godine, a Lucasfilm i Disney su objavili novi trailer pod nazivom "Together" koji će stvoriti još malo zazubica svim fanovima Star Warsa te ga možete pogledati ovdje. 

Ako vam nije poznato, Rogue One nije "pravi" nastavak Star Wars serijala, već spinoff koji se u istom svemiru događa nakon zbivanja u filmu Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith i kratko uoči događaja iz prvog legendarnog filma Star Wars: Episode IV - A New Hope.

Priča je fokusirana na grupu špijuna iz redova Pobunjenika, čija je misija ukrasti planove ultimativnog oružja Imperija, čuvene Zvijezde smrti.

U glavnoj ulozi "djevojke s plakata" po imenu Jyn Erso nalazi se Felicity Jones, poznata po ulozi Jane Hawking u filmu Teorija svega, a od ostale glumačke ekipe tu su još Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jiang Wen i Forest Whitaker.

Ovo će biti prvi u nizu Star Wars spinoff filmova koji će imati svoje zasebne priče i glavne likove, a pojavljivati će se neovisno o "pravim" nastavcima Star Warsa. Mnogi fanovi se boje da će ti filmovi razvodniti franšizu, no sigurni smo da će ih svi gledati kakvi god bili.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam