Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Kreće Marvelova Iron Fist TV serija
Članak
Objavljeno: 08.02.2017. 16:07

Iron Fist 

VIDEO: Kreće Marvelova Iron Fist TV serija

Još jedan Marvelov junak dobiva ekranizaciju i to u obliku igrane TV serije.

VIDEO: Kreće Marvelova Iron Fist TV serija

Ukoliko ne spadate među najzagriženije fanove Marvelovih stripova Iron Fist vam je vjerojatno jedan od manje poznatih superjunaka. No to ne znači da i čovjek s, vjerovali ili ne, čeličnom šakom, ne zaslužuje svoju ekranizaciju. Točnije rečeno, radi se o igranoj TV seriji čija će premijera stići ekskluzivno na Netflix 17. ožujka 2017.

Ukratko rečeno, Iron Fist je tajno superherojsko ime bogatog poduzetnika Dannya Randa, a tumačiti će ga glumac Finn Jones, dok će se među drugim glavnim ulogama naći Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup, Tom Pelphrey i Rosario Dawson.

Priča filma započinje malo drugačije nego u stripu, pa ćemo pratiti Randa koji se misteriozno pojavljuje u New Yorku 15 godina nakon avionske nesreće koju je nekim čudom preživio, nakon čega je obitavao među budističkim svećenicima u tajnom gradu, gdje je postao najveći majstor borilačkih vještina te razvio moć koja njegovim šakama omogućuje super udaranje, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Tijekom serijala Rand će nastojati pomiriti svoje dvije ličnosti, milijardera koji želi održati svoje poslovno carstvo te superheroja koji se bori protiv zločina i nepravde. Svaka sličnost s Batmanom i drugim superherojima s debelim bankovnim računima je očita, no to ne znači da serija ne bi mogla ispasti dobro ako će ju 7 scenarista i čak 12 redatelja dobro odraditi. Prva sezona će imati 13 nastavaka a njezina dalja sudbina će kao i uvijek ovisiti o gledanosti.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam