Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.06.2011. 12:37

Video 

Najbizarniji gol ikada

Da se nikada nije dobro prerano radovati, najbolje ilustrira ovaj slučaj.

Najbizarniji gol ikada

Na odlučujućoj uzvratnoj utakmici između talijanskih ekipa Termeno Calzio i Dro, iz koje je pobjednik trebao napredovati u viši krug natjecanja (talijansku 6. ligu), rezultat je bio neriješen, te se krenulo u izvođenje jedanaesteraca. U zadnjoj seriji, nakon rezultata 4:4, došao je red za pucanje na igrača Termena Michaela Palmu.

 vodstvo kluba Dro želi da se utakmica poništi zbog tehničke greške 

Nakon snažnog udarca lopta je pogodila vratnicu, a Loris Angeli, golman ekipe Dro je počeo slaviti, dok je Palma zaplakao od tuge. No nakon poprilično dugo vremena, lopta je odjednom nekim čudom s velike visine pala na teren, te se polako počela kretati prema golu, da bi se na kraju zaustavila malo iza gol linije. Mada na golu i oko gola više nije bilo nikog, sudac je mrtav hladan pokazao kako je zgoditak postignut, da bi potom zadnji jedanaesterac golman Termena obranio i time odveo svoju ekipu u viši kruga natjecanja.

Nakon ovog šokantnog obrata, vodstvo kluba Dro uložilo je službenu žalbu talijanskom nogometnom savezu, jer smatraju kako se gol ne bi trebao priznati zbog „tehničke greške“, te zahtijevaju ponovno odigravanja utakmice, no do toga će teško doći, jer je po pravilima nogometne igre sve bilo potpuno regularno.

Umjesto daljih objašnjenja, najbolje je da sami pogledate ovaj nevjerojatan gol, kakav nikad nije primio ni zagrebački Dinamo. Barem ne još.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam