Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.05.2011. 17:24

Forbesova lista 

Lady Gaga prva po zaradi

Prošla godina Gagi je donijela 90 milijuna dolara zarade.

Lady Gaga prva po zaradi

Američka pjevačica pop glazbe Lady Gaga prva je po zaradi u 2010. godini među poznatima, na forbesovoj Top 100 Celebrity listi. Lady Gaga je napredovala za četiri mjesta u odnosu na 2009. godinu i zaradom od 90 milijuna dolara smijenila na vrhu televizijsku voditeljicu Oprah Winfrey.

Forbes ukazuje i na činjenicu kako pjevačica ima 32 milijuna fanova na Facebooku i 10 milijuna ljudi koji prate njezine poruke na društvenoj mreži Twitter.

“Lady Gaga je ove godine nadmašila Oprah zbog svoje snage na društvenim mrežama. Ona najbolje pokazuje kako će poznate osobe morati upravljati svojim karijerama u idućim godinama”, izjavila je urednica Forbesa Dorothy Pomerantz.

 iza Lady Gage su ostali Oprah Winfrey, Justin Biber i U2 

Kanadska pop-zvijezda Justin Biber zauzeo je treću poziciju, s godišnjom zaradom od 53 milijuna dolara. Irski rok bend U-2 je četvrti s procijenjenom zaradom od 195 milijuna dolara, na koju sada treba platiti porez.

Najnoviji uspjeh Lady Gage dolazi u vrijeme kad objavljuje svoj novi album “Rođena ovakva” (Born This Way). Svih 14 pjesama s albuma od ovog tjedna su u prodaji putem interneta, a album će službeno biti objavljen u ponedjeljak, 23. svibnja.

VIDEO

Lady Gaga - Judas

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam