Nalazite se
  • Lifestyle
  • Episode VII će biti najskuplji Star Wars film
Članak
Objavljeno: 24.04.2014. 13:04

Star Wars 

Episode VII će biti najskuplji Star Wars film

Predsjednik uprave Walt Disney Studiosa objavio podatak o budžetu novog Star Wars filma.

Episode VII će biti najskuplji Star Wars film

Alan Horn, predsjednik uprave Walt Disney Studiosa, u razgovoru za Bloomberg TV prvi je puta objavio podatak o količini novca koji će biti utrošen za Episode VII, najnoviji nastavak čuvenog filmskog Star Wars serijala.

Horn je rekao da će sedma epizoda koštati između 175 i 200 milijuna dolara, čime će biti najskuplji film serijala u povijesti, obzirom da su dosad najskuplji nastavci Episode III: Revenge of the Sith, The Phantom Menace i Attack of the Clones, koštali po 115 milijuna svaki.

Koliko god ovo djelovalo puno, valja navesti da neće nadmašiti dosad najskuplji film u povijesti, Pirates of the Caribbean: At World's End, za koji je utrošeno oko 300 milijuna dolara.

Ako to do sada još niste čuli, radnja Episode VII filma će se odvijati 30 godina nakon Episode VI u kojoj smo ostali bez Dartha Vadera, pa ćemo moći vidjeti neke mlade snage, ali i stare junake poput Lukea Skywalkera, Hana Soloa, Chewbacce i dakako princeze Leie. koja je sada "gospođa Solo".  Mada još nije službeno potvrđeno da će ih glumiti originalni glumci, odnosno Mark Hamill, Harrison Ford, Peter Mayhew i Carrie Fisher, to je po nama više nego izvjesno, jer mislimo da niti jedan od njih neće odbiti nastupiti u Star Wars naslovu, pa čak i da radio za badava (a neće).

Što se redatelja tiče, tu je priča drugačija, obzirom da će Georgea Lucasa zamijeniti J.J. Abrams, koji nam je u najsvježijem pamćenju ostao po najnovijoj generaciji Star Trek filmova.

Film bi se u kinima trebao pojaviti 28. prosinca 2015. godine. 

Izvor: Bloomberg

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam