Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.02.2017. 15:34

IT BIZ EXPO 2017 

e-novation lounge: Povratak poznatog natjecanja

IT BIZ EXPO 2017 poziva hrvatske startupe koji žele predstaviti svoje tehnološki inovativne proizvode.

e-novation lounge: Povratak poznatog natjecanja

U sklopu našeg sajma IT BIZ EXPO 2017 koji se održava u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom (HIZ-om), biti će postavljen i e-novation lounge, na kojem će samo odabrani hrvatski tehnološki startupi dobiti priliku za prezentiranje svojih inovativnih tehnoloških proizvoda hrvatskoj industriji koja bi mogla uložiti u njihov daljnji razvoj.

E-novation je projekt izdavačke kuće VIDI koji je osnovan 2003. godine u suradnji s Institutom Ruđer Bošković i koji je tada u trenucima  stvaranja hrvatske startup scene zanimljivih tehnoloških tvrtki poput Rimac automobila, Nanobita, Microblinka, ShautEm-a, Salespoda,  tada manjih ali iznimno atraktivnih startupa, prepoznavao njihove potencijale i nagrađivao ih priznanjima prepoznatljivog naziva "Teslino jaje" zapravo povezanog sa poznatim Teslinim izumom.

Ove jeseni E-novation Award se nakon nekoliko godina mirovanja i osluškivanja razvoja novih nadolazećih tehnoloških zvijezda vraća pa je ovaj sajam IT industrije i jedinstvena prilika da se inovativni startupi prezentiraju i pripreme za jesensko natjecanje izbora najboljih tehnoloških inovacija Hrvatske.

Stoga pozivamo sve zainteresirane tehnološke tvrtke starosti do dvije godine da nam pošalju do 25.2.2017. kratki  tekst-opis u kojem će opisati djelatnosti svoje tvrtke i tehnološke inovacije na kojima rade, kako bi dobili priliku prezentirati se na e-novation loungeu IT BIZ EXPO 2017-sajma hrvatske IT industrije.  Kontakt mail prijave je: e-novation@itbizcrunch.com

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam