Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.04.2017. 10:38

Osvježenje ponude 

bonbon sada nudi najveći paket Interneta na bonove

Iz bonbona nam dolaze novosti u obliku osvježenja ponude - kako bi odgovorili na sve veće potrebe tržišta, nakon prošlogodišnjeg „facelifta“ srednjih i velikih paketa sada su na red došli mali te jako veliki Internet paket.

bonbon nudi najveći paket Interneta na bonove

Istovremeno s povećanjem broja jedinica u malim i u Jako velikom paketu povećana je i cijena svakog paketa za samo 5 kuna. Dakle, za minimalno povećanje cijene bonbon je primjetno povećao uključene jedinice i prepaid korisnicima i pretplatnicima.
Ako ste koristili mali Internet paket, do sada ste za 10 kuna imali 120 MB, a po novome više nego dvostruko više - 250 MB (za 15 kuna). Povećanje broja jedinica slijedi i u glasovnim te SMS paketima - umjesto 50 sada vam bonbon daje 80 minuta razgovora dok ljubitelji slanja SMS poruka mogu poslati 50 poruka više jer je u Mali SMS paket uključeno 200 umjesto 150 SMS poruka. Cijena ovih paketa je također  15 kuna.

Bonbon kampanja vise interneta (2)624

Vijest koja je najviše razveselila korisnike je da će od sada za 55 kuna u Jako velikom internet paketu dobiti čak 6 GB za prijenos podataka (prethodno 5 GB). Uz ovaj, inače najveći prepaid paket na tržištu možete surfati do mile volje, a  kreativci iz bonbona su se našalili s raznim bespućima interneta na koje vas surfanje bez zadrške može odvesti - istražujte brazilsku prašumu na satelitskoj karti, odslušajte online tečaj psovanja na Svahiliju ili skinite hrpu knjiga na češkom (iako ne znate češki) :)

Zato što možete!

Bonbon kampanja vise interneta (3)624

Streamajte radio dok se vozite u autu, googlajte o teritorijalnom ustrojstvu Jemena, skinite zlatnu kolekciju šlagera za svoju baku, a zatim istražite kako se slavi dan državnosti u Bocvani. Ili zašto ne pogledati uživo lansiranje rakete Falcon u orbitu. Opet, zato što to možete  - uz bonbon i nove pakete koji savršeno odgovaraju zahtjevima interneta željnog tržišta.
Osvježenje su doživjele i popularne bonbon kombinacije uz koje svaki put štedite svoje kune. Za 75 kuna možete birati između dvije odlične kombinacije:- 1000 minuta prema svima + 1000 minuta razgovora u bonbon mreži, 200 SMS poruka te 1,6 GB interneta- 300 minuta razgovora prema svima, 200 SMS poruka i 3 GB interneta.

Bonbon kampanja vise interneta (4)624

Kombinacija s tri velika je ostala ista te u njoj uz veliku uštedu od 30 kuna dobijete 2000 minuta, 2000 SMS-ova i 3 GB prometa. Cijena ove kombinacije je 90 kuna.
Ne zaboravite da se nepotrošene jedinice iz prethodnog paketa ili mjeseca prebacuju u sljedeći tako da nema bojazni da ste se odlučili za preveliki paket, koji u svakom trenutku možete i promijeniti. 

(Sponzorirani članak)

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam