Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.11.2017. 15:12

m-novčanik 

Zagrebačka banka uvela plaćanje mobitelom

Tijekom procesa plaćanja mobitel vam uopće ne treba biti spojen na internet.

Zagrebačka banka uvela plaćanje mobitelom

Zagrebačka banka prva je banka u Hrvatskoj koja je digitaliziralaMastercard karticu. U aplikaciji m-zaba nalazi se nova usluga m-novčanik kroz koju korisnici mogu plaćati mobitelom na isti način kao što sada plaćaju karticom. Mobilni telefon u trenu plaćanja čak ne mora biti spojen na internet, niti korisnik treba pokretati aplikaciju m-zaba, već može nastaviti koristiti aplikaciju koju je koristio tijekom čekanja u redu na blagajni, a mobitel treba samo nakratko približiti POS uređaju.

Nova usluga razvijena s tvrtkom Asseco SEE Hrvatska omogućuje plaćanje na svim POS uređajima koji prihvaćaju beskontaktne Mastercard i Maestro kartice, a trenutno je za korištenje u m-novčaniku moguće odabrati go!card Mastercard karticu.

Povodom uvođenja nove usluge korisnici m-zabe i go!card Mastercard kartice moći će sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će svakog tjedna do kraja siječnja 2018. moći osvojiti telefon Samsung Galaxy S8. Za sudjelovanje je potrebno napraviti transakciju putem m-novčanika i prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri preko weba Zagrebačke banke.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam