Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.09.2017. 13:40

Forum 

Zagreb 3DEX forum: Primjena VR tehnologije 

Tvrtke CADCAM Grupa i Dassault Systemes organiziraju 3DEX forum na kojem će biti predstavljene mogućnosti primjene VR-a.

Zagreb 3DEX forum: Primjena VR tehnologije

U Zagrebu će se 11.10.2017. u Kraš Auditorijumu, održati 3DEX forum u organizaciji tvrtki CADCAM Grupa i Dassault Systemes na kojem će biti predstavljene mogućnosti primjene VR-a, što uključuje i tehnologiju virtualne stvarnosti u automobilskoj industriji.

Uz predavanja koja će održati domaći i inozemni predavači s bogatim iskustvom iz struke, biti će predstavljen i Virtual Garage kojeg koriste poznati svjetski proizvođači automobila.

Pripremljene su i demonstracije uživo te zanimljiva predavanja o programskim rješenjima, iskustvo korisnika i praktični primjeri iz prakse.

Osim toga, sve sudionike na playgroundu očekuje i superbrzi električni automobil Rimac Concept One te električni bicikl Greyp. Moći će upoznati i humanoidnog robota Poppya koji predstavlja spoj projektiranja, mehatronike, virtualne stvarnosti i 3D printanja.

Događanje je namijenjeno svima koji žele unaprijediti svoje poslovne procese, potražiti odgovor na pitanja koja nameću novi trendovi u inženjerstvu, konstruiranju, optimizaciji proizvoda i proizvodnji.

Prijave za sudjelovanje na forumu otvorene su do 10. listopada na http://www.cadcam-group.eu/hr/3dexperience-forum-2017-zagreb

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam