Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.12.2016. 10:27

VIDI.iptv

Vip TV: Televizija u pokretu

Vipnet korisnicima nudi bogat i kvalitetan TV sadržaj bez obzira gdje se nalaze. 

Vip TV: Televizija u pokretu

Vip TV je usluga Vipneta koja u svom osnovnom paketu nudi prilično napredne funkcionalnosti. Bez dodatne naknade već od osnovnog TV paketa korisnik dobiva Snimalicu do 10 h, pristup Videoteci s bogatim izborom filmova koja jedina na tržištu ima uključene naslove svih vodećih filmskih studija, a tu su i usluge Pauza i Pogledajte od početka do 72 sata unatrag. Osnovni programski paket nudi nacionalne, kvalitetne dječje, sportske, filmske, dokumentarne, informativne i glazbene programe od kojih je većina lokalizirana na hrvatski jezik.

U Vipnetu se uvijek najviše isplati kombiniranje usluga. Tako je primjerice cijena Vip Trio paketa  koja uključuje telefon, kućni internet i televiziju dostupna već od 205 kuna mjesečno. Prošireni programski paket koji vam donosi više od 80 kanala možete dobiti za 50 kuna više, a u ponudi su i Premium paketi poput HBO Premium (u SD i HD rezoluciji), Cinemax, Cinestar i drugih.

U našem posebnom prilogu ovog smo se puta više fokusirali na gledanje televizije u pokretu. U Vip ponudi, ova televizija u pokretu nudi zaista imerzivno iskustvo s bogatim funkcionalnostima.

Vip TV za van je usluga koja je dostupna korisnicima koji ujedno koriste Vip TV i iznosi 25 kuna mjesečno . Posebna promocija koju može iskoristiti svaki novi Vip TV za van korisnik omogućuje prvih 12 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu, uz sve programe kao i na vašoj Vip TV fiksnoj usluzi.

Vip NOW je nova OTT usluga za mobilne korisnike koja omogućava uživanje u najboljim filmovima i serijama - na svim ekranima u bilo kojem trenutku. Vip NOW usluga prva na tržištu unutar iste kategorije usluga nudi 20 linearnih TV i 50 radijskih kanala te atraktivnu ponudu sadržaja videa na zahtjev. To uključuje više od 1000 sati filmova i serija velikih kuća kao što su Disney ili ABC Studio, a tu su još i 10 sati Snimalice i 3 dana opcije Pogledaj od početka.

Vip NOW mogu aktivirati svi rezidencijalni Vip postpaid korisnici mobilnih usluga uz mjesečnu naknadu od 40 kuna (uz jedan mjesec gratis).

Od naprednih featurea Vip TV za van nudi snimanje omiljenog sadržaja kojeg potom možete kasnije gledati. Ukoliko ste počeli gledati neku emisiju ili seriju koja je počela prije nego ste se uključili, dostupna je funkcija vraćanja na početak emisije koja je u tijeku.

Ne morate se previše obazirati niti na raspored TV programa budući da se može gledati sadržaj koji ste propustili u posljednja tri dana. Još jedna od praktičnih funkcija je zaustavljanje TV programa i nastavljanje gledanja kada vam to odgovara.

TV za van možete povezati i sa svojom Vip TV uslugom pa tako dio sadržaja koji snimite ili pokrenete na digitalnom prijamniku možete nastaviti gledati u bilo kojem trenutku izvan vašeg doma.

U fiksnoj Vip TV usluzi dostupne su još neke zanimljive opcije. Dodatni TV prijemnik (12 mj. za 30 kn/mj.) nudi mogućnost gledanja televizije na više različitih prijemnika u kućanstvu. Korisnik će sve pakete s glavnog prijamnika imati aktivne i na dodatnom prijemniku, bez potrebe dodatne aktivacije koja će generirati dodatne troškove. 

Video na zahtjev usluga je za one koji ne žele prebacivati s programa na program već vole sami birati što ćete točno gledati. Za njih se može aktivirati neka od pretplatničkih usluga poznatijih kao “video na zahtjev” poput Filmova i serija, OYO, RTL Sada. 

Platforme za  Vip TV za van

  • Računalo
  • Android telefoni i tableti
  • iPhone i iPad uređaji 

Info

Vipnet
tel: 0800 091 091
WEB: www.vipnet.hr

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam