Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.01.2017. 09:38

ESET NOD32 

ESET antivirus osvojio više od 100 VB100 nagrada

ESET NOD32 je prvi antivirusni program koji je osvojio 100 VB100 nagrada u neprekinutom nizu od 18 godina.

ESET antivirus osvojio više od 100 VB100 nagrada

ESET je zaslužio iznimno priznanje u sigurnosnoj industriji.  ESET NOD32 je prvi antivirusni program koji je prešao čarobnu granicu od 100 VB100 nagrada.  John Hawes, direktor operacija za Virus Bulletin, uručio je jubilarnu nagradu Richardu Marko, izvršnom direktoru tvrtke ESET, na svečanosti održanoj 16. prosinca 2016. 

“Počašćeni smo što je naš proizvod prvi koji je osvojio 100 VB100 nagrada,” izjavio je Richard Marko na svečanosti. “Od osvajanja prve VB100 nagrade 1998. godine, izrasli smo od male, dinamične kompanije s nekoliko tehnoloških stručnjaka u prepoznatog proizvođača sigurnosnih rješenja s više od 100 milijuna korisnika u preko 200 zemalja i teritorija.” 

Virus Bulletin, nezavisna organizacija za testiranje, dodijelila je svoju prvu Virus Bulletin Award nagradu (VB100) 1998. godine te do danas predstavlja jedno od najviših priznanja u industriji.  Kako bi osvojio nagradu, anti-malware proizvod mora otkriti sve “in‐the‐wild” viruse bez ijedne lažne detekcije.

ESET je od 1998. godine među najefikasnijim rješenjima na našim testovima te nam je izuzetno drago što mu danas dodjeljujemo njegovu stotu VB100 nagradu – prvo takvo ostvarenje za bilo koji proizvod od postojanja nagrade,“ rekao je John Hawes. “Povijest izvrsnih rezultata i odsustvo lažnih detekcija programa ESET NOD32 govori da se radi o vrlo dobro dizajniranom i održavanom te iznimno pouzdanom proizvodu.”

Tijekom godina, tehnologija se promijenila, malware se promijenio, i čitava industrija IT sigurnosti se promijenila.  Jedina konstanta je činjenica da ESET NOD32 predstavlja jedini antivirusni program na svijetu koji od svibnja 1998. godine nije propustio niti jedan “in-the-wild” virus na testiranju.  Ova dosljednost korisnicima pruža sigurnost u našu tehnologiju te je omogućila da ESET postane jedan od vodećih proizvođača sigurnosnih rješenja na svijetu,“ zaključio je izvršni direktor tvrtke ESET Richard Marko.

Za više informacija o proizvodima tvrtke ESET posjetite www.eset.com.

Vezani sadržaji
Ključne riječi antivirus ESET NOD32
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam